EO Nederland waterland

In beeld bij de EO serie Nederland waterland

De Nijmeegse schrijver Frank Antonie van Alphen, als journalist verbonden aan De Binnenvaartkrant, wordt in de ze aflevering belicht. De auteur draagt onder meer voor uit zijn boek ‘De Kaaisjouwers, een hard leven aan de Waal’ en vertelt over zijn jeugd aan boord van het binnenvaartschip van zijn ouders, de Frankie-A. Hij is gefilmd in de Telpost Millingen, tegenover de monding van het Pannerdensch Kanaal. Daar verbleef hij een paar jaar geleden op uitnodiging van de Kunstcommissie Millingen om aan een boek te werken

Nederland Waterland Bekijk hier de aflevering op 10 minuut 30 te zien en te horen

NRC Nijmegen Leeft de Binnenvaartkrant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

HTML tags are not allowed.