Sprekende dieren in een zwijgend landschap


Wees vrijdag aanstaande, 27 december om 16:00, welkom bij de “Winterweken”, in de Zuiderkapel van de Nijmeegse Stevenskerk. Daar zal ik enkele passages voorlezen uit mijn kortvertelling “Geestgrond”. 

eindelijk de kerk weer eens vol

Het winterverhaal zal na de voordracht gesigneerd verkrijgbaar zijn voor een kerstcadeauvriendelijk prijsje.

Vergaapt u zich daarnaast aan Frits Robeersts fraaie kerstexpositie. In sprookjesachtig verlichte vitrinekasten toont hij, samen met Charles Dickens, zijn mooiste verzameling boeken – met het nodige toebehoren – en spreken de dieren tot u. No humbug.

© Maartsehazen.nl

Dus trek uw beste kerstkloffie aan, kom langs en kijk al gratis Gluhwein nippend uw ogen uit. Frits zal e.e.a. graag toelichten. Zijn kerstexpositie loopt van 14 december tot 5 januari en is gratis te bezoeken als de Stevenskerk is geopend. Kijk voor actuele openingstijden op www.stevenskerk.nl

← Terug naar Schrijver